You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nook Residence

Interiors | 06 Jul 2016

A HIDDEN HOUSE IN THE LANDSCAPE

 

The Nook Residence is a wonderful house that is in perfect continuity with the landscape in which it is part. Turning its back to the street, Nook offers a virtually blind facade that encourages discovery and piques curiosity. Inside, the sequence of open spaces on the ground floor unveils different views of Lake Memphremagog, while the abundant windows erase the boundaries between inside and outside. The sobriety of the materials used, such as the black tiles and the walnut furniture, punctuates the space with elegance. Located in a quiet area of Eastern Quebec, this house adapts to the seasons and combines with the lush summer and the winter landscape.

 

Text: Isadora Faustino
Photos: Ulysse Lemerise Bouchard // MU Architecture

MU Architecture

Relacionados

#Siga-nos no Instagram @roofmagazine